Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Ψυχοπαθής με κροτίδες σπέρνει τον τρόμο!!!!

ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ πεταει κροτίδες την νύχτα στην Α. Τούμπα Θεσνικης 1,5 χρόνο τώρα

Θέλω να καταγγείλω τον θρασύδειλο-ψυχοπαθή που τα βράδια και σε ώρες απο τις 1 εώς τις 5 το πρωί πετάει κροτίδες με αποτέλεσμα να ξυπνάει όλη την γειτονιά. Το συμβάν γίνεται στην οδό ****** στην περιοχή Κρυονέρι Θεσνιοκης στην Α. Τούμπα σε ένα αδιέξοδο με 7 !!! ναι7 πολυκατοικίες. Πάνω που έχεις μπεί στα πιο γλυκά όνειρα αυτός ο θρασύδειλος ψυχοπαθής πετάει νυχτιάτικα τις κροτίδες. Αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο γιατι από τον κρότο ξυπνούν τα βρέφη που υπάρχουν στις γύρω πολυκατοικίες και κλαίνε απο την τρομάρα τους για καμια ώρα μετα. Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί άπειρες φορές και ακόμα δέν έχει καταφέρει να βρεί τον ψυχοπαθή που τρομάζει και ξυπνάει τόσους ανθρώπους.
Απίστευτο σε 1,5 χρόνο δέν έχει καταφέρει να πιάσει ένα θρασύδειλο ψυχοπαθή που είναι ένοικος μιας απο τις 7 πολυκατοικίες.
Επιτέλους ας γίνει κάτι γιατι αν τον βρούμε πέρα απο το ξύλο που θα φάει μπορεί και να τον πετάξουμε απο καμιά ταράτσα.

Εδώ το λινκ


Ψάχνοντας στο Katagelies.gr ώστε να πάρω κάποιες πληροφορίες για το αν μπορεί να γίνει κάτι, τώρα που είναι νωρίς, με τα beach bars, τη μουσική τους, τις ομπρέλες τους, τις ξαπλώστρες τους και φυσικά τους ανεκδιήγητους θαμώνες τους, έπεσα πάνω σε αυτήν την απίστευτη καταγγελία που με έκανε κυριολεκτικά να ανατριχιάσω. Η τρομακτική αυτή ιστορία εκτυλίσσεται μάλιστα στον χώρο όπου έδρασε ο περιβόητος δράκος του Σέιχ Σου. Το σημειώνω αυτό για όσους δε γνωρίζουν. Η περιοχή μαστίζεται συστηματικά απο φοβερούς ψυχοπαθείς τα τελευταία 100 χρόνια τουλάχιστον. Οι κάτοικοι έχουν μάθει να ζουν με την ψυχοπάθεια και είναι να θαυμάζει κανείς το σθένος και τη γενναιότητα που επιδεικνύουν, καθώς μιλούν ανοιχτά για το πρόβλημα του αγαπημένου τους τόπου. Τον Σεπτέμβριο του 1910 στο πολύπαθο ημιορεινό - ημιδασικό τοπίο του Κρυονερίου εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα ψυχοπάθειας. Ένας έμπειρος εβραίος ξυλοκόπος ονόματι Βενιαμίν αποτρελάθηκε και εγκαταστάθηκε στο δάσος με τα αγρίμια. Για τους 2 επόμενους μήνες κατέβαινε σε ανύποπτο χρόνο στο Κρυονέρι και δάγκωνε τους ξυλοκόπους και τους σκύλους τους. Συστήθηκε πολιτοφυλακή, ώστε να γίνονται περιπολίες για τον εντοπισμό του δράστη, ύστερα απο τις διαμαρτυρίες των κατασκευαστών που είδαν τα αποθέματα ντόπιου ξύλου να μειώνονται δραματικά. Αυτό συνέβαινε γιατί η ιστορία είχε λάβει μεταφυσικές διαστάσεις στους κύκλους των ξυλοκόπων, οι οποίοι πίστευαν οτι ο Βενιαμίν είχε γίνει λάμια και φοβόντουσαν να ασκήσουν το επάγγελμά τους στον τόπο εκείνο. Ύστερα απο αλλεπάλληλα δαγκώματα ο δράστης συνελήφθη και πέθανε στα μπουντρούμια του Γεντί Κουλέ το 1911 από ξυλοδαρμό. Οι μετέπειτα εμφανίσεις διάφορων ψυχοπαθών στην περιοχή εντάθηκαν με κορυφή του παγόβουνου τον δράκο. Ακολούθησε μια ανησυχητική ηρεμία μέχρι τις μέρες μας, όπου απότι φαίνεται έχουμε ένα δυναμικό come back της ψυχοπάθειας με χρήση δυναμίτιδας και κρότου. Ο τρόμος επιστρέφει.


Update 5 Μαϊου 2008


Ύστερα απο την έκταση που έλαβε η συγκλονιστική αυτή καταγγελία μέσω αυτού του ιστολογίου και με την πάντα χρήσιμη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, των μαρτύρων και ειδικών ψυχίατρων που μελετούσαν σε βάθος το ψυχολογικό προφίλ του δράστη επι μήνες, κατορθώθηκε να γίνει το πορτραίτο του ψυχοπαθούς.
Ιδού το αποτέλεσμα.







Όποιος δει τον συγκεκριμένο ψυχοπαθή - θρασύδειλο κροτιδάκια,να επικοινωνήσει αμέσως με το παρόν ιστολόγιο ώστε να ενημερωθούν οι αρχές. Θα τηρηθεί εχεμύθεια και οι μάρτυρες θα μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μέχρι τη σύλληψη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε γίνεται επίσημα η περιοχή τόπος διαμονής ψυχικά διαταραγμένων, αφού όπως δείχνει το πράγμα γουστάρουν εκεί?
Ένας θα κόβει ξύλα, άλλος θα πετάει πέτρες, άλλος θα βιάζει τον τύπο που δαγκώνει, άλλος θα ανατινάζει TNT...
Οι κάτοικοι θα πάρουν αποζημίωση να πάνε να ζήσουν στο Πανόραμα. Όσο για την περιοχή, θα γνωρίσει επιστημονικό και τουριστικό ενδιαφέρον, καθώς θα μπορεί να πραγματοποιηθεί "σαφάρι" μέσα από ειδικά σχεδιασμένα βανάκια. Πνευματιστές και δημοσιογράφοι του Χαρδαβέλλα επίσης θα ενδιαφερθούν για τις περιπτώσεις που κάποιος μετατραπεί σε λάμια...
Αυτά... Χρόνια πολλά!!!

treblaz είπε...

χρόνια πολλά Μάγια! Η καταγγελία κατα τη γνώμη μου είναι συγκλονιστική και πρέπει να έχει ανέβει μεταξύ 1 - 5 το πρωί υπο καθεστώς έντονης φόρτισης και τρόμου και ανάμεσα σε δυνατούς κρότους. Ο καταγγέλων θα πρέπει να έτρεμε την ώρα που ανέβαζε στο διαδίκτυο τα συγκεκριμένα λόγια. Ύστερα απο κάποια αυτόνομη έρευνα που έκανα έμαθα οτι η δράση του ψυχοπαθούς έχει επεκταθεί και σε κοντινές περιοχές, όπου χτυπάει μια φορά τη βδομάδα!!!
Η άγρια αυτή περιοχή πρέπει όντως να αξιοποιηθεί τουριστικά και η ιδέα με το σαφάρι είναι καταπληκτική.:)

Ανώνυμος είπε...

Ου να μου χαθείς! (σχόλιο για το update)...

Ανώνυμος είπε...

Πετάει η παρέα, βλέπω! :-)
Bam!

treblaz είπε...

maya

συμπαθούμε και ψυχοπαθείς κροτιδάκιες τώρα;;;;



theorema

τα πράγματα είναι σοβαρά μη μας τρομάζεις. Αδιέξοδο με 7!!! ναι 7 πολυκατοικίες λέμε. :)

Ανώνυμος είπε...

O Benjamin ανατινάζει συνειδήσεις αγαπητέ μου! Ο Locke είναι ο κροτιδάκιας! Πάω να το καταγγείλω άμεσα. Πες μου μία το site...

treblaz είπε...

Τι δηλαδή ο ψυχοπαθής κίνησε το νομικό του μηχανισμό και προσπαθεί να πείσει για την αθωώτητά του με τα γουρλωτά του ματάκια; Δεν θα του περάσει πείτε του.

Δε στο λέω το site.

Ινδιάννα είπε...

Απόψε κάνεις μπάμ!
Απόψε κάνεις μπααααμ!

Α, έχετε τηλεφωνική γραμμή:
"Ναι, γεια σας, θα ήθελα να καταγγείλω ότι αυτόν τον ψυχοπαθή των έχω δει πολλές φορές στο ύπνο μου, έρχεται τακτικά, μου κάνει μασαζ γαι το αυχενικό και με ξεκουράζει -αλλα το βλέπω οτι γυαλίζει το μάτι του και φοβάμαι μη μου στρίψει κανένα λαρύγγι, ως εκ τουτού παρακαλώ να έρθεταε ένα βραδυ να τον συλλάβετε -κοιμάμαι απο νωρίς, γύρω στις 11, 10.30 να είστε σπίτι, καλό βόλι, γειά σας".

treblaz είπε...

Ναι καταλαβαίνω, όμως εμείς δεν ασχολούμεθα συνήθως με φαντάσματα. Μας χάλασε και η ηλεκτρική μας σκούπα που τα ρουφούσε βουστροφιδόν. Την βάζαμε σε εφαρμογή πάνω απο το κεφάλι του κοιμισμένου, αλλά τώρα δεν την βάζουμε πια και την κρεμάμε στον τοίχο να λειτουργεί ως ονειροπαγίδα αφού την πασπαλίσουμε με κρατσανιστά κράκερς που τα μασάμε απο πάνω της και ότι ψίχουλο πέφτει, καταλαβαίνετε. Απλά πέφτουν αυτά τι να κάναμε; Και επίσης έχουμε και χαλασμένο τηλέφωνο γιατί μας το κόψαν!Ευχαριστώ γειά σας.