Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Εκφυλισμένη Τέχνη.



Ύστερα απο υπερβολική έκθεση στα έργα του Πικάσο νιώθω κάπως ανώμαλος. Θέλω να κάνω όργια με διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!







9 σχόλια:

Archimidis P. είπε...

Τόσο κρίμα...Τόσο χαμηλά...Εκεί φτάσαμε...

treblaz είπε...

Το θετικό είναι οτι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που αντιδράει και την μάζεψαν την οδηγία. Μεγάλη η συζήτηση Αρχιμήδη για το τι συβαίνει στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Mon dieu... Τι τους φταίνε οι δεσποινίδες..?

treblaz είπε...

Είναι έκφυλες και παρασέρνουν παιδάκια του Λυκείου και τα κάνουν πουτάνες. Μερικά γίνονται κτηνοβάτες, άλλα κοπρολάγνοι και τα περισσότερα απομακρύνονται απο τον δρόμο της εκκλησίας ακολουθώντας τον δρόμο των βρωμοπάνκηδων. Απο γυμνό επιτρέπονται μόνο κούροι και πάλι όχι πολλά κοιτάγματα στα τσουτσουνάκια.

Ινδιάννα είπε...

Είστε οπισθοδρομοί και κοντόφθαλμοι. Ο στηθόδεσμος αστέρι της Βεργίνας είναι εξαιρετική ιδέα για σουβενίρ, να το παίρνουν οι Γερμανίδες τουρίστριες. Να βγάλετε και μλουζάκια με το αστέρι και από πάνω στάμπα "she's a star" -και δώρο με το μπλουζάκι ο Ψωμιάδης να δίνει και ένα cd με το τραγούδι των James τραγουδισμένο από την Έφη Θώδη. Επίσης, φαντάσου και ωραιότατη ατάκα να ξεστομίζουν τα greek καμάκια "αχ, τα στήθια σου επήρανε Βεργίνες και με δείρανε"!

Ινδιάννα είπε...

οπισθοδρομικοί ενοούσα!

treblaz είπε...

Λοιπόν Ινδιάννα προτείνω να κάνουμε εταιρεία. Μετά τις σχολές μακεδονικού καράτε Μακεδονίντζα, θα γυρίσουμε και σαπουνόπερα 'Η Μακεδονική Δυναστεία' με τον Ψωμιάδη πρωταγωνιστή και διεθνές όνομα The BreadHades! Θα χεστούμε στο χρήμα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Χρονιάρες μέρες, βάλτε και καμιά φουστανέλλα στο ποτ-πουρί, έτσι για να προστεθεί στη μπίζνα και λίγο έθνικ κουλέρ λοκάλ, κι εκεί να δεις χιλιάρικο...
Όλες οι φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα, εγγυημένα μιλάμε.

treblaz είπε...

Δυστυχώς εδώ η φουστανέλλα δεν πολυπουλάει, καθώς όταν ήταν αυτή της μοδός τότε στις αρχές του 19ου αι. εδώ στη Θεσσαλονίκη φορούσαν άλλα ρούχα πιο ξενικά και ίσως πιο αστικά. Δεν είχε και έλληνορθόδοξη πλειοψηφία η πόλη βλέπεις. Βέβαια αυτό δεν το λέμε και πολύ γιατί πολλοί δεν το αντέχουν.