Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Ο Λαέρς και τα τέσσερα φταρνίσματα.

Το πρωινό του Λαέρς ήταν ένας καφές και ένα κουλουράκι. Αυτά ήταν ότι έπινε και έτρωγε όλη μέρα. Και ένα ποτήρι νερό. Ήταν τόσα χρόνια αυτή η ίδια ιεροτελεστία. Ο Λαέρς ήταν o στυλίτης μοναχός της σύγχρονης εποχής. Ανέβαινε πάνω στην ταράτσα και κατάφερνε να σταθεί για μέρες πάνω σε μια κεραία Wi Fi., όπου και διαλογιζόταν για όλη τη μέρα ανεξαρτήτως του καιρού. Τόσα χρόνια εκεί πάνω είχε αναπτύξει το πνεύμα του την ικανότητα να εισχωρεί μέσα στον ιστό και να περιδιαβαίνει μέσα στο Wikipedia και να γίνεται σοφή εγκυκλοπαίδεια, στο Youtube να γίνεται πρωταγωνιστής, στο Google να γίνεται μνήμη και στα blogs να γίνεται λέξεις. Κατάφερε να γίνεται torrent και να κατεβαίνει μέσα από καλώδια στους σκληρούς της γής και να μπαίνει έπειτα από τα δάκτυλα και τις οθόνες στο μυαλό και στα μάτια των ανθρώπων.

Ο Λαέρς προχθές έπιασε ένα βαρύ κρυολόγημα. Το σώμα του δεν άντεξε άλλο την ασκητική του. Ο Λαέρς έμεινε εκεί όμως. Πάνω στην κεραία.

Φτάρνισμα πρώτο.

Ακούστηκε ένα κρακ, το οποίο τάραξε όλους τους υπολογιστές της οικουμένης. Τα κουμπιά των πληκτρολογίων βγήκαν όλα από τις θέσεις τους και τα mouse έσπασαν σε δύο κομμάτια δημιουργώντας ένα στόμα. Τα πλήκτρα καρφώθηκαν στα σώματα των ανθρώπων και τα ποντίκια έπεσαν πάνω τους να τους φάνε.

Ο Λαέρς ένιωσε το πλευρό του να σπάει και τα χέρια του είχαν παραλύσει εντελώς.

Φτάρνισμα δεύτερο

Η σφοδρότητα του πρώτου φταρνίσματος δημιούργησε τέτοια σαστιμάρα στα κομπιούτερς του κόσμου που δεν κατάλαβαν για πότε ακούστηκε το δεύτερο. Οι σκληροί σταμάτησαν να δουλεύουν παντού. Όλα τα αρχεία του κόσμου σβήστηκαν για πάντα. Καπνός βγήκε από τα ρουθούνια των ανθρώπων, καίγονταν τα σωθικά τους.

Οι γιατροί είπαν ότι στο τρίτο φτάρνισμα ο Λαέρς είχε υποστεί κατάρρευση πνεύμονα ενώ σίγουρα ταυτόχρονα έπαθε εγκεφαλικό με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια της μνήμης του.

Φτάρνισμα τρίτο

Οι οθόνες θρυμματίστηκαν παντού και τα γυαλιά μπήκαν στα μάτια των ανθρώπων

Τα μάτια του Λαέρς βγήκαν από τη θέση τους και κατρακύλησαν για λίγο στην ταράτσα μέχρι να πέσουν και να συντριβούν στο πεζοδρόμιο.

Φτάρνισμα τέταρτο

Κάηκε το τροφοδοτικό, κάηκε ο επεξεργαστής. Αίμα τώρα έβγαινε από τα αυτιά, τις μύτες και τα στόματα των ανθρώπων.

Η καρδιά του Λαέρς είχε σταματήσει.

2 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Η αλήθεια είναι ότι αν μου πεθάνει το pc θα πάω κι εγώ μαζί του.
Επίσης η παλιά κατάρα των 80ς -"που να σου καεί το βίντεο" δε είναι τίποτα μπροστά στην κατάρα των 00ς "που να σου καεί ο σκληρός".
Μπρρρρ, σκιάχτηκα! Χωρίς pc και internet ειδικά τώρα που είμαστε και αποκλεισμένοι από το χιόνι; Μπα που να φας τη γλώσσα σου Λάερςμου!

treblaz είπε...

Αν φάει τη γλώσσα του ο Λαέρς μετά θα έχεις πρόβλημα και θα γράφεις μόνο σε greeklish.

.3 μήνες χωρις πισιά και ίντερνετ.Rehab. Καλό θα είναι :)