Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008




Ο βίος εν Ελλάδι είναι υπαίθριος
Περικλής Γιαννόπουλος

6 σχόλια:

josef είπε...

Δεν την είδα την εκπομπή αλλά είμαι σίγουρος ότι θα χει πολύ ενδιαφέρον..Με κουράζουν αυτά τα βίντεο,όλη την ώρα buffering και τόσο τις % complete και συνέχεια κολλάει,αλλά είμαι σίγουρος ότι τα σπάει!Κωνσταντινίδης λοιπόν...όχι μόνο υπαίθριος αλλά και ημιυπαίθριος..άντε μην πηδήξω από κανά φωταγωγό!!

treblaz είπε...

Κάνε αναβάθμιση στην ταχύτητα της σύνδεσης. Το ντοκιμαντέρ του Παρασκηνίου είναι πολύ καλό, όπως και τα περισσότερα Παρασκήνια. Ο Α. Κωνσταντινίδης και η αρχιτεκτονική του έπρεπε κατα τη γνώμη μου να αποτελεί το σημείο αναφοράς στον άξονα αρχιτεκτονική-άνθρωπος στην Ελλάδα. Το έργο του και η σκέψη του όμως είναι μάλλον απαξιωμένα στην πράξη. Ας φυλάξουμε τα καλά μας τα σαλόνια για τους επισκέπτες, ας βάλουμε χρυσά πόμολα, ας δυσκολέψουμε τη ζωή μας κι άλλο.

Ινδιάννα είπε...

o βιος σας είναι και τεμπέλικος!

Καλέ, Σεπτέμβριος τα κεφάλια μέσα- με στέγη ή χωρις! Γράψε τιποτις!!!

treblaz είπε...

Τι τα θες; Μεθαύριο θα δημιουργηθεί η μαύρη τρύπα στο CERN και θα ρουφήξει τουλάχιστον τον γαλαξία μας, μη σου πω το σύμπαν ολόκληρο.
Φόρτος εργασίας μέχρι Οκτώβριο. Κάτι θα αναρτήσω όμως σίγουρα. :)

Ανώνυμος είπε...

geia... to exo akousei polles fores oti o Periklis Giannopoulos elege oti 'o bios en elladi einai ipaithrios', alla den to vrisko se kanena keimeno. to provlima mou einai oti maino ston kanada kai den exo prosvasi se ellinikes vivliothikes. mipos gnorizei kaneis se poio keimeno tou to exei pei? tha ithela na to xrisimopoiiso stin diatrivi tou masters arxitektonikis mou...

xilia efxaristo
-X.K.

treblaz είπε...

Το ρητό προέρχεται απο το κάτωθι βιβλίο:
Περικλής Γιαννόπουλος, Η Ελληνική Γραμμή, εκδ Λιβάνης, ISBN 960-236-278-2

Σελίδα δεν ξέρω δυστυχώς.

κοίτα και εδώ

Χαρά μου να συνεισφέρω στην έρευνα!